Home

Održana skupština kluba

E-mail Ispis PDF

U nazočnosti 20 članova, Trkački klub Ivančica Ivanec 22.02. u ugostiteljskom objektu Ivonjska kliet održao je svoju redovnu godišnju, ovog puta i izbornu skupštinu nakon 4 godine uspješnog rada.

 

U 2012. godini članovi kluba uspjeli su nastupiti na čak 750 raznih natjecanja u zemlji i inozemstvu (619 nastupa unutar naše županije, 107 van naše županije i 24 međunarodna).

Klub je dobio 2 maratonca, Goran Šantalab istrčao je svoj prvi maraton u Beču, a Srećko Vrček u Ljubljani. Branko Dušak svojim je nastupima pak osvojio čak 9 odličja tijekom sezone.

Klub trenutno ima devet aktivnih trkača, ranga polumaratonac i više.

Prošle godine takmičili smo se u planinskom i cestovnom kupu RH kako pojedinačno, tako i ekipno. Nastupali smo i u 3. Hrvatskoj ligi cestovnog trčanja.

Posebno vrijedne rezultate postizali su na raznim Cross ligama i utrkama u regiji gdje je nastupao i podmladak kluba gdje posebno izdvajamo obitelj Zvjezdane Pofuk koji su ostvarili mnogo nastupa.

U ovoj godini planira se organizirati Cross liga na Ivanečkim Jezerima, a najvažniji projekt je organizacija 21. međunarodne brdske utrke "Ivančica 2013" spomen na Milana Cahun u suradnji s Gradom Ivancom i Zajednicom sportskih udruga grada Ivanca.

Kao članica HUCIPT-a ove godine nastupati ćemo u Hrvatskom cestovnom i planinskom kupu, kao i ekipno u 3. HR ligi cestovnog trčanja i 1. planinskoj ligi RH, koja se otvara ove godine.

Posebno se zahvaljujemo Gradu Ivancu, Zajednici sportskih udruga grada Ivanca i raznim sponzorima koji nas prate.

Skupština je jednoglasno izabrala novo vodstvo, tojest potvrdila staro, pa je tako Josip Jakop dobio još jedan predsjednički mandat za naredne 4 godine.

Upravi odbor još sačinjavaju Ivica Lipovčak - potpredsjednik, Ivan Borovečki - tajnik/blagajnik i članovi Branko Dušak, Josip Matišić, Marina Jakop i Ivica Milec.

Nadzorni odbor čine predsjednik Vedran Mavrek i članovi Ivica Friščić i Goran Šantalab.

Stegovni odbor vodi Ivana Borovečki s članovima Nevenkom Čehok Kovačević i Radmilom Milec.

Nakon skupštine članovi su druženje nastavili uz razgovor i zabavu, a još bi se jednom zahvalili svim članovima na ostvarenim rezultatima što su svojim sportskim uspjesima promovirali klub diljem lijepe naše, a i našim simpatizerima koji uredno pomažu u organizaciji klupskih događanja.

 

 

Facebook