Home

6. kolo ZBL Ivančica

E-mail Ispis PDF

Nakon skoro mjesec dana svojim 6. kolom nastavljena je 16. Zimska brdska liga "Ivančica 2012/2013.

Kiša, koja je padala dan prije, kao i najavljivana loša vremenska prognoza na start je izmamila samo 49 trkača (7 dama i 42 muška), dok su trkače dočekali idealni uvjeti i to temperatura u plusu, no pred samim vrhom čekao je i snijeg, srećom prohodan.

U takvim uvjetima najbolje se snašao Roman Čotra iz Biciklističkog kluba Ludbreg, drugi je bio Hrvoje Barić iz Triatlon kluba Međimurje, a treći Ivan Čorba iz Trkačkog kluba Marathon95.

U ženskoj konkurenciji pobijedila je Valentina Belović , druga je bila Valentina Županić, obje su članice TK Marathon95, a treća Jelena Sekelj iz Triatlon kluba Varaždin.

Od trkača našeg kraja najbolje plasiran bio je Srećko Vrček iz Trkačkog kluba Ivančica Ivanec na 9. mjestu, dok je njegov klupski kolega Josip Jakop bio 14.

Krunoslav Rukelj iz Klenovnika bio je 10., Ivan Štefičar član Planinarskog društva Pusti Duh Lepoglava 24., Josip Dubovečak iz Udruge sportske rekreacije "Sport za sve" Lepoglava 30., Stjepan Keder iz istog društva 31. te Mario Surjak član DSR-a Lančić Knapić 33.

Slijedeće 7. kolo održati će se 17. veljače sa startom u 8 sati kod križa u Prigorcu.

 

Facebook