Home

Prva medalja u 2013. u Lušcu

E-mail Ispis PDF

Svojim 4. kolom završilo je 3. izdanje Zimske brdske lige "Lužec 2012/2013", koja se odvijala po izletištu Lužec i okolici Oštrica kod Novog Marofa. Organizator lige bio je Biciklistički klub Maraton Novi Marof, a trčalo se na stazi duljine 8910 metara.

U zadnjem kolu nastupilo je 30 trkača, a pobijedio je Labaš Marcel iz Trkačkog kluba Marathon 95 Varaždin kod muških i Andreja Migles Sambolec članica organizatora kod žena.

U ovom kolu nastupilo je i sedam ivanečkih trkača, a od njih najbolje plasiran bio je Josip Fodrek na 3. mjestu iz DŠR-a Lančić Knapić, dok je Mario Surjak bio 16.

Od članova Trkačkog kluba Ivančica Ivanec Josip Jakop bio je 4., Emil Slunjski 14., Branko Lončar 19. i Josip Matišić 20.

Dragutin Jagetić član TK Marathon95 Varaždin bio je 8.

Poslije takmičenja usljedilo je druženje uz domjenak i proglašenje pobjednika.

Pobjednik lige je Marcel Labaš, drugo mjesto zauzeo je Tihomir Cenko, obojica iz Trkačkog kluba Marathon 95, dok je 3. mjesto zauzeo Josip Jakop iz Trkačkog kluba Ivančica Ivanec.

U ženskoj konkurenciji pobijedila je Andreja Migles Sambolec članica organizatora lige, druga je bila Iva Friščić iz TK Marathon 95, a treća Smiljana Janžek iz Odbojkaškog kluba Međimurje.

Pobjednik kod juniora je Matija Meštrić, 2. mjesto pripalo je Mariju Volarić, a 3. Andreju Međeralu, svi su članovi AK Sloboda.

Članovi kluba osvojili su još: Branko Dušak 5., Emil Slunjski na 9., Josip Matišić 10. i Branko Lončar 31. mjesto.

Od članova DŠR-a Lančić Knapić Mario Surjak je završio kao 11. i Josip Fodrek kao 23.

Dragutin Jagetić član TK Marathon95 osvojio je 8. mjesto

 

Slike DŠR Lančić-Knapić

Rezultati

 

Facebook