Home

Nepravednost DSR Ivanec

E-mail Ispis PDF

Većina vijesti koju objavljujemo na našim web stranicama vezana je uz onaj lijepši dio sporta, a to su sportski uspjesi, druženja i vijesti, no sport ponekad i ima svoju gorku stranu koja nažalost postoji, a najgore je da se kod nas baš to dogodilo na najmlađima. Društvo za sport i rekreaciju Ivanec i ove je godine na Jezerima organiziralo Cross ligu, ligu prvenstveno namijenjenu najmlađima te im kako je navelo u propzicijama lige obećalo da će njihov trud i upornost na kraju nagraditi simboličnom nagradom u ovom slučaju medaljom i diplomom.

Od 14 kola održano je njih 13, djeca su redovito dolazila i sve je koliko toliko nekako išlo do same podjele nagrada.

Naime, ceremonija dodjele održana je i nagrade su dodijeljene samo onoj djeci koja su se kod svog prvog kola upisala kao članovi DSR Ivanec.

Razlog zašto je to učinjeno kao i odgovore na druga pitanja upućena organizatoru nismo dobili. Klub je učinio sve što je u njegovoj moći da djeci osigurna ono što su zavrijedila, no sluha od DSR Ivanec nije bilo.

Djeci jedino možemo poručiti da i dalje nastave se baviti sportom, jer najvažnije je sudjelovati, a nagrade koje su im u toj životnoj dobi najvažnije će na drugim utrkama dobit,i jer ova situacije je jedinstven slučaj kod nas.

Ažurirano ( Utorak, 01 Siječanj 2013 19:47 )  

Facebook