Home

Najava: 7. Cross Liga „Neno“ Ivanečka jezera 2019.

E-mail Ispis PDF

„Trkački klub Ivančica Ivanec“ i ove je godine organizator „Cross lige “Neno” Ivanečka Jezera 2019.“, koja će se sedmu sezonu održavati u Ivancu na stazama oko Ivanečkih jezera. Liga počinje u utorak 23.04.2019. u 18,00 sati i ukupno će sadržavati 15 kola.

Natjecanje će se odvijati u 10 kategorija – 6 za djecu i učenike (na stazama od 150 m. do 1420 m.), te 4 kategorije za starije natjecatelje (rekreativci - 1420 m., seniori i veterani – 3,2 km, te hodanje rekreativci – 1420 m.).

Jedanaesta je posebna kategorija, tzv. „Obiteljska“, i u njoj će se u svakom kolu bodovati 3 najbolja rezultata članova iste obitelji.

Novost od ove godine je uvođenje nove kategorije - „Hodanje na 1420 metara“ koje može biti klasično ili nordijsko (sa štapovima) – i ta se kategorija zbraja za „Obiteljsku kategoriju“.

Tri najbolje obitelji u ukupnom plasmanu će na kraju lige biti nagrađene peharima. Po kategorijama će se za tri prva mjesta dodijeliti medalje, a svi će sudionici (s ostvarenih minimalno 10 kola) primiti majice i diplome.

Pozivaju se djeca i njihovi roditelji i pratitelji, rekreativci, sportaši, trkači, hodači, klubovi, udruge i svi ostali zainteresirani da se uključe u ligu, te na ugodno druženje tijekom i nakon svakog kola.

U slučaju lošeg vremena - kolo se odgađa i o tome ćete biti obaviješteni preko Web i Facebook stranice kluba najkasnije 2 sata prije utrke, a nadoknada kola biti će odmah u subotu u isto vrijeme.

U nastavku teksta slijedi kompletan raspis i propozicije…

RASPIS I PROPOZICIJE 2019.

IZBOR IZ ARHIVA FOTOGRAFIJA LIGE

ARHIVA LIGE - REZULTATI

Ažurirano ( Utorak, 23 Travanj 2019 05:50 )  

Facebook