Home

Skupština "Trkačkog kluba Ivančica Ivanec"

E-mail Ispis PDF

U petak 27.03.2019. godine u društvenom domu u Knapiću održana je Izborno-izvještajna skupština „Trkačkog kluba Ivančica Ivanec“…

Nakon izbora radnog predsjedništva i drugih tijela nužnih za pravilan rad Skupštine, opširno Izvješće o radu u proteklom četverogodišnjem periodu podnio je predsjednik kluba Josip Jakop, navevši brojne provedene aktivnosti, poput organizacija trkačkih natjecanja, te sudjelovanja članova kluba na utrka diljem Hrvatske, pa i šire.

Primanje kluba u punopravno članstvo Hrvatskog atletskog saveza jedan je od ključnih događaja u spomenutom periodu, kao i klupski nastupi na natjecanjima državnog ranga.

Izvješće o financijskom poslovanju kluba u proteklom mandatu podnio je Ivan Borovečki, a ono Nadzornog odbora Vedran Mavrek.

Sva su izvješća prihvaćena od članova Skupštine, te se potom prišlo izboru novog vodstva kluba.

Za predsjednika kluba izabran je Josip Jakop, za dopredsjednika Branko Dušak, za tajnika Mario Surjak, blagajnika Ivan Borovečki, a članovi Upravnog odbora, uz njih, bit će još i Ivica Plantak, Marina Jakop i Ivica Milec.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Vedran Mavrek, članovi su Vjekoslav Vorih i Neven Jurković, predsjednik Stegovnog odbora je Ivana Borovečki, a članovi Nevenka Čehok Kovačević i Radmila Milec.

Potom je predsjednik Josip Jakop iznio opširan Plan i program rada za 2019., koji se zasniva na promicanju, razvoju, provođenju, organizaciji i unaprjeđuje atletski sport u trkačkom i hodajućem dijelu.

U ime Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca čestitke za uspješan rad u prvom desetljeću rada izrazio je izaslanik predsjednika, Vinko Harjač, te klubu poželio uspjeh i u narednom razdoblju.

Pri kraju skupštine prigodne plakete primili su najbolji u 10-godišnjoj povijesti kluba: Neven Jurković, Vjekoslav Vorih, Ivica Plantak, Božidar Željezić i Gordana Končevski, a buketima cvijeća darovane su volonterke.

Ažurirano ( Srijeda, 03 Travanj 2019 04:22 )  

Facebook