Home

6.Kolo Cross liga"Neno" Ivanečka jezera 2015

E-mail Ispis PDF

Nastupom 29 trkača održano je 6. kolo 3. Cross lige "Neno" Ivanečka Jezera 2015. Iza trkača je 1/3 lige, na kojoj je do sad nastupilo 60 trkača i 12 obitelji.

Pobjednici po kategorijama u ovom kolu su: Benjamin i Patricija Belač, Karla Kušen, Nikola Friščić, Nika Matuza, Jakov Banić, Mihaela Mašić, Ivan Jakop, Ivan Gotal, Hrvoje Pozder, Mirko Stanko, Nikolina Hudoletnjak i obitelj Belač.

Sljedeće 7. kolo na rasporedu je iznimno u subotu 6. lipnja u rezervnom terminu s početkom u 18.00 sati. Liga se dalje seli u redovni termin petkom u 18.00 sati 12.06. i 19.06. u termin centralne proslave dana grada Ivanca i to dan pred centralnu trkačku manifestaciju Ivanečke regije, a to je 23. Brdska utrka "Ivančica 2015" spomen na Milana Cahun koje je start na Ivanečkoj Špici kod crkve u 10.00 sati, a cilj na vrhu Ivančice kod Planinarskog doma.

 

Poslije 6. kola to jest 1/3 lige vodeči u ukupnom poretku su: Karla Kušen, Benjamin i Patricija Belač, Tin Pofuk, Ema Matišić, Nikola Friščić, Mihaela Mašić, Kristijan Videc, Zvonimir i Ivan Jakop, Patricija Jakopović, Žarko Pozder, Mirko Stanko, Marina Jakop, Ljudvek Cikač i obitelj Jakop.

 

Više informacija i kompletni rezultati na www.tkivancica.hr. i facebok profilu kluba.

Rezultati 6.kola

Ukupni poredak

 

Facebook