Home

21. UTRKA GRADA IVANCA

E-mail Ispis PDF

Povodom Dana grada Ivanca te pod pokroviteljstvom Grada Ivanca i Zajednice sportskih udruga grada Ivanca ,Društvo za sportsku rekreaciju Ivanec organizira:

21. UTRKU ULICAMA GRADA IVANCA

 

 

Utrka će se održati u nedjelju, 17.svibnja 2015. sa početkom u 08:30h.

Prijave za utrku kao i podjela startnih brojeva biti će na sam dan održavanja utrke i to u centru grada Ivanca s početkom u 06:30h.

KATEGORIJE:

Dječaci i djevojčice: - do 4 godine – 60 metara

- do 6 godina – 100 metara

Prvi i drugi razred O.Š.  –    Djevojčice i dječaci  - 200 metara

Treći i četvrti razred O.Š. –  Djevojčice i dječaci – 300 metara

Peti i šesti  razred O.Š.     –   Djevojčice i dječaci  - 400 metara

Sedmi i osmi razred O.Š.  -    Djevojke i mladići  - 530 metara

Omladinci i omladinke- Srednja škola Ivanec i ostali  – 15 do 18 godina -  850 metara.

Glavna utrka na 1700 metara ( 2 kruga po 850 metara )- muški i žene i to od 19 godina starosti na više.

NAPOMENA ZA STAZE NA UTRCI: Utrka za sve mlađe kategorije održava se na dionici od semafora do centra Ivanca, tj. u ulici  Vladimira Nazora , a utrka omladinaca i omladinki trči se od centra Ivanca, zatim po Varaždinskoj ulici sa skretanjem iza Doma zdravlja Ivanec, kraj Karitas doma Ivanec, izlazi na Rajterovu ulicu i njome do centra Ivanca, dok ostali  u glavnoj utrci trče istu dionicu ali 2 kruga .

VAŽNA OBAVIJEST : Na svim mlađim utrkama mogu učestvovati samo dječaci i djevojčice sa područja bivše Općine Ivanec i to od Radovana, Salinovca do Ivanca, zatim Maruševca, te Klenovnike i Voće, Žarovnice, Kamenice, Cvetlina ,Višnjice, Trakošćana, Bednje, Lepoglave, Jerovca  i ostalih mjesta s područja grada Ivanca i okolice .

Napomene : Prijava za utrku treba sadržavati – Ime i prezime, datum rođenja, adresu i osnovne škole, tj.Društva za sportsku rekreaciju ili sportskog kluba za koji natjecatelj i natjecateljica trče.

Osnovne škole i dječji vrtići mogu izvršiti  organizirano ranije prijave za utrku i to kod Nikole Niševića na broj mobitela : 091/ 544-6219 ili kod Velimira –Čiček Surjačeka na broj mobitela : 095/9102313 i to 20 dana prije održavanja same utrke ili na e-mail :  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

NAGRADE : Prva tri mjesta po kategorijama – medalje i diplome

-Pehar za pobjednika u apsolutnom poretku muškaraca i žena,

- Svi učesnici kojim pretrče stazu na cilju će primiti  priznanje specijalno izrađeno samo za 21.                   Utrku ulicama grada Ivanca

Uz sportski pozdrav.

Ažurirano ( Petak, 08 Svibanj 2015 20:13 )  

Facebook