Home

13. kolo lige "Neno"

E-mail Ispis PDF

 

Po oblačnom i prohladnom vremenu, blatnjavoj i raskvašenoj stazi, punih lokvi vode u petak 26.09. odrađeno je 13. kolo 2. Cross lige "Neno" Ivanečka Jezera 2014.
Nastupilo je 25 trkača, a pobjednici po kategorijama su: Benjamin Belač, Patricija Belač, Vanja Tompić, Nikola Friščić, Silvija Pofuk, Iva Pofuk, Goran Strelec, Ivan Jakop, Krunoslav Kučej, Josip Jakop, Mario Kefelja, Zvjezdana Pofuk i obitelj Jakop.
Dosad je na ligi nastupilo 49 trkača i 10 obitelji, a po 13. kolu vodeći u kategorijama su: Patricia Belač, Benjamin Belač, Ema Matišić, Vanja Tompić, Silvija Pofuk, Marko Pofuk, Iva Pofuk, Goran Strelec, Ivan Jakop, Jasminka Kovač, Mario Surjak, Josip Jakop, Marina Jakop, Jurica Putarek i obitelj Jakop ispred obitelji Zvjezdane i Vlatkice Pofuk.
Predzadnje 14. kolo na rasporedu je u petak 02.10. s startom prvih utrka u 18.00 sati.
Za konačni plasman uzima se 13 najboljih kola, tako da bi za neke liga več mogla biti i završena, a za nagrade je potrebno imati 7 nastupa ili jednog manje od pola predviđenih.
Rezultati se mogu vidjeti na web stranici kluba organizatora www.tkivancica.hr i na centralnom trkačkom portalu RH www.trcanje.hr.
Ažurirano ( Nedjelja, 28 Rujan 2014 20:02 )  

Facebook